KOCHS K-vision Trend kunststof kozijnen worden door de „kenners“ niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht.

Met het KOCHS K-vision profielsysteem kiest u uw persoonlijke kleur afwerking die u mooi vindt. Ook de binnenzijde kunt u in een kleur aanpassen bij uw interieur. Zo schept u ook binnen een warme uitstraling in combinatie met de optimale isolerende eigenschappen een optimaal comfort.

trend

Een baanbrekende innovatie is het KOCHS HVL ReproLine rechte hoekver-binding bij de kunststof kozijnen. Gebaseerd op het K-vision Trend pro-fielsysteem worden de kozijnen uitgevoerd met een rechte gecontramalde hoekverbinding.

KOCHS is het met de HVL ReproLine hoekverbinding als een van de eerste gelukt de uitstraling van het houten kozijn te kopiëren naar het kunststof kozijn. Met deze rechte hoekverbinding in combinatie met houtnerf structuur renolite folie is het kunststof kozijn nauwelijks nog van het houten kozijn te onderscheiden.

De HVL ReproLine rechte verbinding is uitvoerbaar in de profielsystemen KOCHS K-vision Trend, Cube, City en Primus. Bij zowel binnen als buiten draaiende elementen. En uiter aard ook mogelijk bij de PremiDoor hef-schuifpuien

reproline

De robuuste uitstraling van het KOCHS K-vision Cube profielsysteem. Kenmerkend is de gro-vere uitstraling door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. Met name in nieuwbouw projecten waarbij een hoekige vierkante, of te wel klassieke uitstraling vereist is, voldoet Cube aan deze esthetische wensen. Vanwege de detaillering leent het profiel zich prima voor montage achter het metselwerk waardoor u nauwelijks of zelfs geen kozijnprofiel meer in aanzicht heeft. Maar ook geschikt voor die bouwstijl welke een grover kozijnkader wenst. Het KOCHS K-vision Cube kozijn kan dan normaal op het stelkozijn gemonteerd worden.

cube

De historie komt niet meer terug. Wel het historische verticale schuifraam, wat zo typerend was voor de oude gevels in binnensteden. Maar ook voor onze typische Nederlandse landhuizen en boerderijwoningen. De uitstraling van het historische schuifraam in combinatie met modern uitgevoerd draaikiep beslag. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale tussen dorpel waarmee de vleugel van het bovenlicht verspringt.

city

Uw voordeur geeft een persoonlijk accent en uitstraling aan uw woning. Ook al lijken in een straat alle huizen gelijk, ieder huis krijgt zijn uitstraling met een unieke voordeur.Van klassiek tot ultra modern, van landelijk tot retro, in een groot-gamma aan kleuren leverbaar, naar wens in houtnerf structuur folie. Aangekleed met RVS ornamenten een velerlei aan beslag.Indeling van uw voordeur door middel van stijl en kalf profielen in de vleugel. Of voorzien van sierpaneel als inzetvulling of vleugel overdekkend. Een speciale techniek waarbij sierpaneel over de deur-vleugel profielen wordt geplaatst.Uw voordeur is de toegang tot de woning voor u zelf en uw bezoek.Voor hen die u liever buiten de deur houdt leveren wij verschillende soorten sluitsystemen, naar ieders persoonlijke wens en verschil-lende veiligheidsnormen.inar dapibus leo.